Free DHTML scripts provided by
Dynamic Drive

 

Boeken
Stal uw fraaiste stukken zeep en andere toiletbenodigheden uit door ze in een mooi oud glas of porcelein te bewaren.

Zelfgemaakte lotions en naar bloemen geurend water in glazen flessen dienen goed te worden afgesloten. Een klein flesje doet het leuk als geschenkje, vooral als het een oud of bijzonder exemplaar is, zoals een antiek parfum- of medicijnflesje.

En werp me nu geen medelevende blik toe die zegt: Och ja, jij wilt nog aardig gevonden worden door iedereen."Nee. Ik wil niet aardig gevonden worden." Ik wil aardig zijn.

http://www.susansmit.nl/

Tientallen lampjes fonkelen als steretjes voor het raam. De halfgelsoten witte organza gordijnen zijn behangen met diverse lichtsnoeren, linten met bijzondere kerstversieringen, kleine kroonluchters, ijskristallen, sneeuwvlokken en witte veertjes. De mooiste lichtsnoeren hebben lampen met transparante bloemen, froststeentjes en parels en zijn als lichtgevende juwelen die het huis verfraaien in de donkere wintermaanden.
Bilbo bleef een tijdlang over deze waterpoort zitten nadenken en voreg zich af of hij kon owrden gebruikt om zijn vrienden te laten onsnappen en tenslotte vormde zich het vertwijfelde begin van een plan
http://en.wikipedia.org/wiki/Juliane_Koepcke

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-17476615

Ik sla mijn ogen open en weet onmiddelijk wat er gebeurd is; ik ben neergestort en bevind mmij midden in het oerwoud. Nooit zal ik het beeld vergeten dat ik zag toen ik mijn ogen opende; de toppen van de oerwoudreuzen en goud licht dat alles wat groen is in vele kleurnuances laat stralen Deze aanblik zal voor eeuwig in mijn herinnering gegrift blijven, als een schilderij.

 
Maar toen ze later op de middag aanstalten maakte om te vertrekken begon mijn geweten toch weer te knagen. Straks, als ze weg is, dacht ik, krijg ik weer spijt. Het leven en de mensen zijn voor haar ook niet erg vriendelijk geweest, ze kan het niet helpen dat ze zo is geworden.

http://www.tinkavanrooij.nl/

Ik heb tot slot nog een verzoek. Het is gericht aan u, aan jou aan de lezer, Ik zou willen, dat je Tinka niet opnieuw laat sterven. Het is niet besmettelijk om ouder te zijn van een overleven kind dus ik zou willen dat je me niet uit de weg gaat. Ik heb je nu meer nodig dan ooit.

De man voor me kijkt naar de vloer. Het is alsof hij ergens op wacht of nadenkt over wat hij gaat zeggen. Hij draagt een bivakmuts onder zijn masker, zie ik nu, en zijn handen steken in dunne, zwarte handschoenen, Ik kan niet zien wat voor kleur haar of zelfs huidskleur hij heeft.
TERBORG - Er verschijnt een boek over Villa Kalff, een pand uit 1854 in het hartje van Terborg. In al die jaren heeft het gebouw heel wat functies gehad: van woonhuis voor welgestelde families tot hersteloord voor psychisch zieken.

Auteur Aggie Danils woont al 20 jaar in Terborg en bundelde de verhalen in een boek over de geschiedenis van de Achterhoekse villa.

 

Hij trok zich met een ruk terug en keek me vol afgrijzen aan. "Wat is er met jou" fluisterde hij. "Wat is er mis met jouw bloed?"

Soms verdwijnen mensen onder onze neus. sons ontdekken mensen je, hoewel ze de hele tijd al naar je keken. Soms verliezen we het zicht op onszelf als we er niet goed genoeg op letten.

Als er twee verschillende kleuren jongen bij de ouders zwemmen, komt een vand e ouders uit Polen. Omdat de Poolse zwanen voor het dosn werde gekreekt, zijn de jongen dus al wit en blijven ze wit. De jongen van de knobbelzwanen zijn grijs, en worden daarna bruin. Pas in het tweede jaar worden ze wit. Beide kleurvormen zijn inmiddels met elkaar vermengd. Een fleurig gezicht, die grijze en witte donzige bolletjes.

Ik word wakker en heb geen idee waar ik ben. Op zich is dat niet ongebruikelijk. Ik zou me eerder zorgen gaan maken als ik wl wist waar ik was.

Tijd is kostbaarder dan goud, kostbaarder dan diamenten, kostbaarder dan olie of welke kostbaarheden dan ook. Tijd is waar het ons aan ontbreekt, het is tijd die de oorlog in onze harten veroorzaakt, en dus moeten we hem wijselijk besteden.

En alle dagen scheen de zon. De landwegen waren stoffig, maar altijd was er wel een terrasje waar een vermoeide voetganger zijn dorst kon lessen en lachen met de marktlui, die op weg naar een stadje, wit en slaperig in de zon, omringd door oliijfgaarden en terrasvormige akkers, en op het laatst deed de naam van zo'n stadje er niet meer toe.

Een andere scene stelde een klein meisje in een veld voor, dat een ballon nakeek die naar de hemel zweefde; op een andere schildering voerden kinderen een watergevecht uit, spetterden ze verf in het rond en dansten ze op een zandstrand.

http://tinekebeishuizen.nl/

Het mooiste meisje van de school, van wie alle jongens ziden dat ze het met haar gedaan hadden, blijft door geen van haar klasgenoten die ik tot nu toe heb ontmoet zelfs maar gezoend te zijn.

 

Het was contact, fysiek en emotioneel, en ik ben er absoluut van overtuigd dat hij, zelfs al liet zijn lichaam het afweten, wist dat dit contact ons steeds dichter bij elkaar bracht.

Wil naar buiten toe.

Oh nee! Help! Ik ben buiten!

Laat me weer binnen!

"Waarom leef je nog?"vroeg ik.
"Hij zei, hij zei dat hij nog niet precies wist wanneer hij de stad uit moest, en mijn lijk moest vers zijn." Ik knikte, hoorde voetstappen in het halletje naar de keuken.

Ik moest opnieuw beginnen, want ik had ontdekt dat n gelukkig jaar tot de mogelijkheden had behoord, dus waarom zou zelfs de meest boosaardige god me niet op zijn minst nog een jaartje gunnen? Ik dacht terug aan het moment waarop ik zittend in het donker Carlo mijn vertrouwen had geschonken, aan de bekentenis die als een vrije val in een diepe afgrond was geweest. Maar deze keer stond er iemand aan de rand, iemand die wachtte tot ik terugkwam.

Ze wacht even totdat haar haret weer in het normale ritme klopt, dan vinden haar vingers het lichtknopje, en de grote hanglamp met de ontelbare glinsterende glazen facetten komt tot leven.

Dit boek gaat over veranderen. Hoe verandering stapsgewijs kan worden vormgegeven en vooral kan worden volgehouden. Het centrale thema daarbij is lef. Lef omdat veranderingen tegennatuurlijk zijn en lef noodzakelijk is om patronen te durven doorbreken.
 

Alles zien en alles horen; een kamer binnenkomen en niet alleen de meubels en de mensen, maar ook de onuitgesproken conflicten waarnemen; veel behoefte hebben aan rust, aan tijd voor jezelf om na te denken en te dromen " het zijn zomaar wat kenmerken van hooggevoelige mensen.

"En toen?"vroeg Alvin.

"Dat is alles," zei Jeremy. "Ze is weggegaan."

"Ben je haar niet achternagegaan?"

"Dat wilde ze niet," zei hij.

"Met Marcus Rippon. Ik ga je aak naar Nederland brengen."

Jo herkende zijn stem, besefte ze; sexy, komisch en een heel klein beetje verontrustend. "Michael zei al dat je zou bellen."

Voormalig tienersterretje Dakota Dunn wil zich bezinnen op haar muzikale toekomst en trekt zich daarom terug in haar pittoreske jachthaven in Tennessee. Daar maakt ze kennis met Trace Coleman, die door haar vader als beheerder is aangesteld. Deze aantrekkelijke oud-rodeokampioen kan het maar moeilijk verkroppen dat hij inmiddels flink aan populariteit bij de vrouwen heeft ingeboet. Ondanks Trace afstandelijke, zeg maar gerust norse optreden is Dakota wl bereid zich in hem te verdiepen. Genspireerd door zijn sensuele uitstraling probeert zij zijn wantrouwen weg te nemen. Als Trace gevoelig blijkt voor haar charmes, moet Dakota zich de vraag stellen of ze nog wel wil terugkeren naar de hectiek van de muziekwereld.

Die nacht had ik een vreemde droom. Ik werd wakker en zag Floppie aan het voeteneind van mijn bed zitten. In mijn droom sprak het konijn me toe, en zijn woorden waren ernstig en angstaanjagend, vol van gevaar. Hij wilde me waarschuwen, of hij wilde me helpen. Het kan zijn dat ik iets had beloofd, maar de volgende dag kon ik me er weinig meer van herinneren.

(wikipedia)

Rosa Spier (Den Haag, 7 november 1891 Amsterdam, 8 juli 1967) was een Joods-Nederlands harpiste. Haar naam zal voor velen synoniem zijn met het naar haar genoemde Rosa Spier Huis in Laren, een verzorgingshuis waar oudere kunstenaars en wetenschappers hun laatste levensjaren in een inspirerende omgeving kunnen doorbrengen. Spier was een begenadigd harpiste, die al op jonge leeftijd belangstelling kreeg voor muziek. Ze studeerde op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Ze was zo getalenteerd dat haar begeleiders haar al op haar dertiende voor het eerst het concertpodium opstuurden. Na haar opleiding nam ze lessen bij Otto Mller, soloharpist bij de Berliner Philharmoniker. Het was het begin van een muzikale loopbaan, waarbij ze afwisselend in dienst was van een orkest en voor eigen risico als soliste haar diensten aanbood. Het musiceren combineerde ze vaak met lesgeven. Spier heeft in alle orkesten van naam in Nederland gespeeld. Ze was achtereenvolgens werkzaam bij het Residentie Orkest, het Concertgebouw Orkest en het Radio Filharmonisch Orkest. Tot op hoge leeftijd bleef ze concerten geven, hoewel haar lichamelijke gesteldheid haar dat steeds moeilijker maakte. Vanuit deze constatering begon ze ideen te ontwikkelen en plannen te maken voor een woongemeenschap, waar oudere kunstenaars en intellectuelen elkaar kunnen inspireren. Die omgeving is er in 1969 gekomen. Spier heeft de opening daarvan niet meer mogen meemaken; zij stierf twee jaar daarvoor. Dat het huis er is gekomen, is voor een groot deel te danken aan de inspanningen van haar vriendin Henriette Polak-Schwarz. Tijdens de oorlog werd Rosa Spier gevangengenomen. Haar huis werd leeggehaald. Een buurman zag kans de harp voor roof te behoeden. Toen Spier na de oorlog terugkwam, was ze al haar bezittingen kwijt, behalve die harp, die door de buurman bewaard was. Rosa Spier is begraven op de begraafplaats Westerveld in Amsterdam. De biografie Weg van de harp over Rosa Spiers leven, geschreven door Regina Ederveen.

Sofie komt naast me staan en samen kijken we naar onze moeder, die niets meer te verbergen heeft. Ik begrijp het eigenlijk wel waarom ze het deed; je praat niet over dingen die je zelf niet wilt weten. Zolang je dingen niet uitspreekt, zijn ze er een beetje niet. Er is zoveel waarover ik moet praten.

 

Rustig blijven en blijven waar je bent. Dat is goed advies als iemand anders op aarde weet waar je verdomme bent en betrouwbaar genoeg is om de cavalerie erop af te sturen als je niet op tijd terugkomt.

'Herderin, daar moet je voor geschapen zijn' is weleens gezegd tegen Christien Mouw, herderin van de schaapskudde van Elspeet.
Dat is zeker waar, maar wie dit boek leest, zal veel gaan begrijpen. Het leven met de schapen, de natuur en de seizoenen is voor Christien een levenswijze. Ze weet deze manier van leven zo mooi onder woorden te brengen, dat het een genot is om al lezend met haar mee over de heide te struinen.
Per maand beschrijft ze haar belevenissen met de kudde, en laat ze zien wat er in de natuur om haar heen gebeurt. Van december tot december, van lammertijd tot lammertijd: voel de wind, hoor de vogels en geniet mee van de haar zo dierbare schapen, een heel jaar lang!

 
Toen ze weggingen, deed ik mijn ogen dicht en zag ik Paul en mezelf op de besneeuwde oever van de river staan kijken naar de trompetzwanen, Laney is ergens buiten. Dus mischien zal ik doen wat Ruby me in haar kampo heeft laten zien en de aboriginesvrouwen weer kracht in mijn benen laten zingen. En dan sta ik op en ga ik weg.

Daar is hij eindelijk.

De bodem van mijn wezen.

"Heb je een Miranda-moment?"vroeg ze met een meelevende blik. Ik knikte. "Ik geloof dat ik het deze keer goed heb verknald,' zei ik, met een dankbare blik op de wafels. "Dit zal weleens mijn ontslag kunnen worden,"

"Ach lieverd, dat zeg je altijd. Ze ontslaat je heus niet. Tenminste dat hoop ik, want jij hebt de leukste baan ter wereld.

Even bleef hij halverwege tussen hemel en aarde hangen om zijn zilveren lied uit te stoten. Toen cirkelde hij omhoog, steeds verder het hemelgewelf in tot de vogel zelf niet meer zichtbaar was, maar alleen nog te herkennen was aan de prachtige manier waarop hij zijn meeslepende lied de vrije loop liet.

Er zijn plannen om de achtertuin ingrijpend te veranderen en daarom een aantal tuinboeken van de bieb gehaald, waaronder deze; beknopte beschrijving van tuinplanten.
Geur in een tuin is niet alleen aan bloemen voorbehouden. Een tapijt van loopkamille of de bladeren van een boom of struik kunnen bij aanraking net zo lekker geuren.

Kruiden staan bekend om hun geurende bladeren en voorbeelden hiervan zijn lavendel, rozemarijn, tijm en munt.

Geurpelargoniums zijhn er ook in allerlei verschillende geuren. Geyuren in een tuin zorgen voor herinneringen later.

Kleur is heel belangrijk bij dit ontwerp, met de bestrating in terracotta getrommelde vierkante tegels in een diagonaal verband voor een maximaal visueel effect. De muren zijn bepleisterd met kalk waarin een natuurlijk rood pigment is gemengd, wat een bleek, warmroze effect geeft.
Koele kleuren, eenvoudige vloeiende vormen, subtiele geuren en een beperkt gebruik van materialen en beplanting zorgen voor een kalme, vredige sfeer in de tuin.

De wisseling van de seizoenen maakt tuinieren zo leuk.

 
Een enerverend moment lang dacht ik dat hij naar me toe zou komen, maar in plaats daarvan draaide hij zich om en liep langzaam terug naar zijn eigen deur. We spraken er nooit over.

http://www.petervanstraaten.nl/

 

 

Maar niemand heeft ooit geweten hoe Mary Poppins erover dacht, want Mary Poppins vertelde nooit iets, aan niemand...
Lauren sloop rond het gebouw, met een hand tegen de muur alsof ze de levenskracht van iemand die daarbinnen opgesloten zat kon voelen.

Het was ontegenzeglijk een aparte man. Ik schatte hem een jaar of vijfenveertig,. En ik had zo het gevoel dat hij het type stille wateren, diepe gronden was. Daar zou ik naar verloop van tijd wel achter komen.

"Oke, duidelijk,' zei hij kalm. Hij draaide zich met een koude blik in zijn ogen om en liep met grote passen naar zijn auto.

Meer dan 1000 borduurpatronen in kruissteek. Dieren zoals vogels, vlinders, koeien, schapen tot olifant. Bloemen, vruchten en bomen, golven en nog veel meer. Randen, blokken, letters, te veel om op te noemen.
Naast de patronen wordt er ook uitleg gegeven over de techniek en hoe je je borduurwerk het mooiste kan afwerken en opspannen.

Die hele kleine kans die ze had, blijkt genoeg. Ze heeft een lange weg te gaan, maar ze blijft leven.

Maar zelfs op de dingen die waren voorbeschikt moest je soms een tijdje wachten en af en toe moest ze je misschien een duwtje  in de goede richting geven.
"Maak je maar geen zorgen om mij,' praat ze door me heen alsof ik niets heb gezegd. "Richt jij je maar op je eigen werk, Isabel. Het is tijd dat je je jezelf eens serieus gaat nemen, voor de verandering."

Sinds de nacht van het vreselijke gevecht met de lynx vervaagden in Kazan langzamerhand de herinneringen aan de tijd dat hij een sledehond was geweest en aanvoerder van zijn span.
Ik voelde me een beetje schuldig nu we het over Mark hadden. Ik had vermogen even bij hem willen kijken al zou hij dat vast niet waarderen, maar de tijd was omgevlogen en ik was het vergeten.
Talentloos in de liefde.

Talentloos in de vriendschap

Talentloos in opruimen.

Tanlentloos in schoonmaken.

Talentloos in normaal doen

Hij is er niet meer. De boodschap is afgeleverd, zijn taak zit erop. Maar wat moezij met die verschrikkelijke informatie beginnen?

De zusjes Halliwell zijn op vakantie. Het is tijd om te feesten in New Orleans. Maar op de eerste avond die Prue, Piper en Phoebe in the Big Easy overnachten, heeft Phoebe een droom waarin zij angstaanjagende beelden ziet van vreemde, gewelddadige rituelen in het licht van de maan.

 

Books
Take your time when in Nature. Sit under a tree. Sleep in the grass;  meditate next to a spring or pond. Take the time to enjoy Nature and appreciate its wonders. The communications will simply flow like a soft voice that fills the heart. And the path will open wide.

"Trees  are living creatures. Their spirits are gentle and strong and they hold great affection for humans. They server as living antennae between Heaven and Earth. Prayers and wishes shepherded beneath the are always more powerful."

As she stood there she began to hear a slight fluttering sound, like something was in the room with her. She quickly looked up and around and couldn't believe what she saw. She turned in a full circle, staggering slightly. The wallpaper didn't have lilacs on it anymore. It has changed to tiny butterflies of every imaginable color. Out of the corner of her eye, she could have sworn she saw a few of them fluttering. There wasn't a pattern, they where simple everywhere. There was a static frenzy to them, like they desperately wanted out. Out of this room. Out of the town

A culinary legend provides a frustrated office worker with a new recipe for life in Julie & Julia, the
true stories of how Julia Child's (Meryl Streep) life and cookbook inspired fledgling writer Julie Powell
(Amy Adams) to whip up 524 recipes in 365 days.

 

 

As Bjorn and Agnetha, and Benny and Frida, tried to sort out their personal lives and grappled with their insecurities, they are obliged to continue their leading roles in the phenomenon that was ABBA, with all that this entailed.

However, in January 1977 ABBA began a short tour of Europe and Australie - and in Australia they were greeted with mass hysteria thoughtout the entire tow - week run; fans lined the streets whenever they arrrived in a new city

The lights went out. He had hit the swith. Total darkness. My skin crawled, fear rose in my troat. I heard the door open, a sharp exclamation, then a shout and somebody running.

The song began life as Monsieur Monsieur and a basic backing track with a demo vocal, performed by Agnetha, was recorded in July 1976. The lyrics to this early version of the tune, reflecting on a romance in Paris that was coming to its end, would later be echoed in the 1980 recording of Our last Summer, released on the Super Trouper album.

In Amsterdam working on his latest novel, Charlie is approached by a mysterious American who asks him to steal two apparently worthless monkey figures from two separate addresses on the same night. At first he says no. Then he changes his mind. Only later, kidnapped and bound to a chair., the American very dead, and a spell in police custody behind him, does Charlie begin to realize how costly a mistake he might have made.

"And still can be."

"No. it cant. With the List gone I'm just going to have to accept that its over, babe I failed. I'm officially giving up on the To-Do-List."

 

The house itself could hardly be called a house. It was a fortress. It was ominious gray stone and huge. It defied describtion. It had a tower with turrets, like a medieval castle. IF I had to image a house for a Bulgarian manical mobster, this would be it.

http://uk.cecelia-ahern.com/

 

Life had trown me a curve ball.

Lucy Silchester has an appointment with her life and shes going to have to keep it.

Lying on Lucy Silchesters carpet one day when she returns from work is a gold envelope. Inside is an invitation to a meeting with Life. Her life. It turns out she's been ignoring itand it needs to meet with her face to face.

It sounds peculiar, but Lucys read about this in a magazine. Anyway, she cant make the date: shes much too busy despising her job, skipping out on her friends and avoiding her family.

But Lucys life isnt what it seems. Some of the choices shes made and stories shes told arent what they seem either. From the moment she meets the man who introduces himself as her life, her stubborn half-truths are going to be revealed in all their glory unless Lucy learns to tell the truth about what really matters to her.

The story from the Hobbit in this illustrated edition of the hobbit.

Bruno thought about it. He wanted to phrase the question just right. "Why are there so many people on that side of the fence?" he asked. "And what are you all doing there?

 

 

I have never been so totally and utterly shocked in my entire life. Sorry, death. What's worse is, I cant even do what I'd normally do, or what any person would:

http://www.kristinhannah.com/

Jude does everything to keep her kids on track for college and out of harms way. It has always been easy-- until senior year of high school. Suddenly she is at a loss. Nothing feels safe anymore; every time her kids leave the house, she worries about them.

This is a very heavy book to read.

Lexi wanted to keep it going, to keep promising to search for a future that felt slippery, but when the capsule was buried, the sand looked undisturbed again, and the moment washed away.

If anyone sees her here, just standing on this lonely roadside in a pocket of shadows, it will al come up again. They'll remember that night, so long ago, when the rain turned to ash . . . .

Outside, the moon was a brilliant white disk that guided her as she made her way toward the jeep, But before climbing in, she glanced over her shoulder in the direction of Jo's. The lights were on and the window of the cottage were glowing yellow In the painted kitchen, she saw Jo standing near the window.

He leaned closer, their faces drawing near, and he could feel the heat of her breath mingling with his. He closed his eyes against the memory of a thousand other kisses and touched his lips to hers.

I read my daugther's diary the other day. Let me share with you. You may think you know pretty much what's going on in your own family. Believe, you do not.

THE BEST OF ME is the heart-rending story of two small-town former high school sweethearts from opposite sides of the tracks. Now middle-aged, they've taken wildly divergent paths, but neither has lived the life they imagined . . . and neither can forget the passionate first love that forever altered their world. When they are both called back to their hometown for the funeral of the mentor who once gave them shelter, they will be forced to confront the choices each has made, and ask whether love can truly rewrite the past.

"Look at you." Barbara said in dusgust. "All lusty."

I couldnt deny it.

f you want him that much, then for God's sake go for it." It sounded so easy, There was just one problem: Ollie.

At the beginning of BAD INTENTIONS we are introduced to three young men, long-time friends, who are staying in a cabin at Dead Water Lake. There is an uneasy relationship between them and one of the three has been released from a psychiatric hospital for the weekend. A late night boat trip on the lake ends in tragedy and only two of the group return to land. Not wishing to draw attention to themselves they delay reporting the incident until the next day and when they do, Inspector Sejer and his sidekick Skarre enter the picture.

"It is not too late for someone to get on that train with ou." Jack said quietly, and meant is. "You're a beautiful woman, Valerie. You just have to slow down long enough for someone to get on board."

After seven years of living as a battered wife, Hannah Nyala took her two children and ran. She eventually found work with the National Park Service as a search-and-rescue tracker--but her flight, and the abuse, were to continue for many years. Three times her ex-husband abducted the children and repeatedly threatened their lives and hers. In this wrenching and beautifully written account of her flight for safety and her life, Nyala reveals the intricate art of tracking: the challenge of keeping one's eye on the ground while racing against time, and the need to comprehend every sign. Weaving riveting stories of her own tracking missions with the nightmarish events of her life as one pursued, Nyala takes us on her personal journey toward independence and self-reliance, and powerfully demonstrates the acute powers of observation that to this day help her and her children survive. Few have written so perceptively about the terrors of living with family violence and about the limited avenues of escape available to most of its victims.

 

Yet you can tell her anything. She is never shoked, she is never surprised. She accepts and accepts and accepts.

There is a cold white mist swirling about, rising from the river. The trees lean, swinging long, black ropes at the water. A courtyard, frosty, of lovely propportions. A fontain, a gateway.

Lucien inched cautiously along the secretpassage, bathed in red light. At times he thought he heard musuc but it was very faint.

Tessa and Frederica Nicolson enjoy one last idyllic summer at the beautiful Villa Millefiore, overlooking Florence. Four years later, Italy is a distant memory and Tessa is revelling in the glamour and excitement of modelling in London. Unconventional and impulsive, she believes love is just a game, until a passionate affair with a married man leads to tragic consequences. In the wake of disaster, Tessa returns to Florence, hoping to heal her troubled heart.

http://www.judithlennox.com/

 I am a medicine man because a dream told me to be one.I am commanded to me one, because the old holy men ---Chest, Thunderhawk, Chips, Good Lance ---helped me to be one. There is nothing I can, or want, to do about it.

http://www.lamedeer.org/

Archie Fire Lame Deer or Tča Hut (1935-2001) was a Hollywood stuntman, a medicine man, and a lecturer of Lakota people religion. He grew up on the Rosebud Indian Reservation. With Richard Erdoes he wrote Gift of Power: the life and teachings of a Lakota medicine man. He is the son of John Fire Lame Deer. (wikipedia)

 

 

 

 I blink, looking around Grauer's room, so familiar toe me that is feels like my own. I see him sashaying down the imaginary runway of our Christmas fashion show. wassailing his heart out in the bathroom, falling asleep against me as I finish Goodnight Moon.

http://www.thenannydiariesmovie.com/

The Chronicles of Narnia by C. S. Lewis

The Magician's Nephew

"Well, its all over, anyway,"said Digory

And both thought it was, but they had never been more mistaken in their lives.

The Lion, the Witch and the Wardrope

And that is the very end of the adventure of the wardrope, But if the Professor was right, it was only the beginning of the adentures of Narnia.

The horse and His boy

The moon was shining brightly. The tombs - far bigger and nearer than he had thought they woudl be - looked grey in the moonlight.

"Now I'm ready'," he said in avoice of profound gloom. "Lead on, Prince Cor, Narnia and the North."But he looked more like a horse going to a funeral than a long-lost captive returning to home and freedom.

Prince Caspian

"Come on,"said Peter suddenly to Edmund and Lucy. "Our time is up.""What do you mean?" said Edmunt.  "This way," said Susan, who seemed to know all about it. "Back into the trees. We've got to change."

The Voyage of the DwanTreader

They made harbour in a wide bay around the middle of the afternoon and landed. It was a very different country from any they had seen.

The Silver chair

The first thing she thought was how very grubby and untidy and generally unimpressive he looked. And the second was "How wet I am!"

The last Battle

"So," said the King, after a long silence, "Narnia is no more."

 

Midden in de zomer KerstMuziek. Ik heb gewoon alle harpboeken bij de bib besteld die ik maar kon vinden.

Important: After the fginal chord all harpist should keep their hands up until the sound fades then bring their hands slowly to rest on the sound board ALL AT THE SAME TIME. Also synchronize the return of the harps to the resting positions, standing and take a bow.

I hope you find these arrangements fun to lay, fu to hear and evocative of something good that is stored deep down in your memory bank.
This book is dedicated to harpes and harpists of all ages.
Get right back on your feet

when - ev - er they knock you down.

 

Before that inferno Gudrun stands and stares with mounting madness, the flames brining back many terrible memories. She flees the Hunlands and wanders until she comes to a high cliff overlooking the sea. She looks one more time at the glinting gold Ring of Andvari on her hand, then with a sig she fills her apron with stones and leaps into the sea.

"We never told her", May said now. "We said nothing. You didn't deserve that, but she did."

It didn't matter if you knew that you couldn't help. You had to keep trying.

Rick wound his arms round his wife's waist. Her skin held the lingering kiss of scent. It was a long time since he'd noticed that. "What say you and I go out tonight and leave them all to it?" "That sounds like a very good idea," Juliet said, and she smiled at him for the first time in days.
This book is meant to be a guide for all who are interesed in the ancient craft of harp making.

It provides detailed information on how to make for types of harp; the Celtic or Irish harp, the Ministrel harp of central Europa, the harp of Mexico and Paraquay, and the smaller harp of Scotland and Ireland, the Bardic harp or "Clarsach."

http://tamihoag.com/

She was a vision. She was a siren. She was a nightmare. She was dead. Now he needed her to disappear. And he knew just how to make it happen.

 

Giles describes the true essence of magick in a line cut due to lengt; "Which comes, in all its piroity, from the Earth itself."

She sniffed the floor, turned until she found exactly the best position, and lay down besite him.

Alpha safe.

Crate safe.

Pack safe.

   
 
 

 

So many words are spoken
With tenderness we share
A Mother's Heart the answer
To every heartfelt prayer
 
Her petals soft and gentle
Awakening so warm
Glowing in the softest space
Her radiance transforms
 
Reaching in a pattern
That gives it's greatest shawl
Her beauty is the glory
Of treasures big and small
 
Through life her gentle essence
Will gather like a psalm
Life's peaceful inspiration
The heart of love's sweet calm.
 
~ Francine Pucillo ~
Copyright April 26, 2007